Tuesday, July 27, 2010

I fight like a girl.


I FIGHT LIKE A GIRL WHO REFUSES TO BE A VICTIM. I FIGHT LIKE A GIRL WHO IS TIRED OF BEING IGNORED, HUMORED, BEATEN OR RAPED. I FIGHT LIKE A GIRL WHO IS TIRED OF NOT BEING TAKEN SERIOUSLY. I FIGHT LIKE A GIRL THATS BEEN PUSHED TO FAR. I FIGHT LIKE A GIRL THAT OFFERS AND DEMANDS RESPECT. I FIGHT LIKE A GIRL THATS HAD A LIFE TIME OF ANGER, STRENGTH AND PRIDE BUILT UP IN HER GIRL BODY. I FIGHT LIKE A GIRL THAT DOESN'T BELIEVE IN FEAR OR SUBMISSION. I FIGHT LIKE A GIRL THAT KNOWS YOU ONLY HAVE AS MUCH POWER AS I GRANT YOU. I FIGHT LIKE A GIRL WHO WILL NEVER LET YOU TAKE MORE THAN I OFFER. I FIGHT LIKE A GIRL THAT FIGHTS BACK. SO NEXT TIME YOU THINK YOU CAN TAKE CARE OF YOUR INSECURITIES BY VICTIMIZING A GIRL... THINK AGAIN THAT GIRL COULD BE ME AND I FIGHT LIKE A GIRL....

- FIGHT LIKE A GIRL STOP THE ABUSE

1 comment:

Avery Jalaine Taylor said...

Dear Addy,

I must disclose my love for you. You're quite a treasure, plus also amusing and pretty and smart and I like that I laugh too hard whenever you're around.

I like your blog. I like your new blogskin. And your new 'About Me'. And the fact that you mentioned 6-word memoirs because I'd yet to find anyone who shared my adoration for the things aside from the people at SMITH mag.

Also, I was thrilled to see that you like me enough to invite me to your tea party, which is such a brilliant idea that I can't put it into words. It is bound to be the highlight of my summer.

Loveyouloveyouloveyou.
-Avery <3